Målning är vårt största arbetsområde. Vi värderar nära kundkontakt och finns till hands från start till färdigt projekt! Inget projekt är för litet eller stort, vi rekommenderar lösningar som passar ert projekt och hjälper till att ta fram färger och designlösningar. Zebra måleri arbetar med projekt inom allt från ROT-renovering till nybyggnationer. Vi målar och behandlar alla typer av ytskikt, både invändigt och utvändigt samt utför sprutmålning av diverse lokaler.

Vill ni ha hjälp med målning i vardagsrum, ­­exempelvis målning av tak, väggar med mera så har vi på Zebra måleri duktiga målare med många års erfarenhet som kan utföra detta arbete åt er. Vi utför även målning av olika sorters golv. Målare på Zebra måleri har utbildning med intyg för att måla med härdplastfärg, vilket inkluderar målning med starkare färg som exempelvis Epoxy golv.

Våra målare har även genomgått utbildning i professionell våtrumsmålning (MVK), vilket innebär att vi har behöriga våtrumsmålare som kan hjälpa till med renovering av badrum.